Coaching

Binnen een bedrijf is het belangrijk dat het personeel fit en vitaal is en blijft. Zo houd je het personeel tevreden en voorkomt dit langdurige ziekte uitval. Vaak is dit makkelijker gezegd dan gedaan in een tijd met veel burn-out klachtn. Een coach binnen je bedrijf die medewerkers helpt met bewuste gezonde keuzes maken kan hierbij helpen.

Yoga Sila helpt de medewerkers om meer energie te creëren voor zichzelf en anderen. Dit kan met behulp van coachgesprekken, mindfulness of workshops. Dit allemaal met het doel om het oude ongezonde gedrag van de werknemer te veranderen naar bewuste gezond gedrag. Gedrag waarbij de werknemer bewust stil staat bij de keuzes die hij/zij maakt.

Een coach binnen je bedrijf heeft veel voordelen. De medewerkers zullen beter in hun vel zitten en meer energie hebben. Dit betekent ook dat het personeel meer voldoening haalt uit het werk en privé. Ze komen met plezier naar werk. En doordat ze tijdens de coachsessies bezig zijn met daadkracht, leren ze ook om te gaan met tegenslagen op het werk en in het leven. Al deze boven genoemde punten zijn terug te zien in de resultaten van het bedrijf. Zie het als een win-win situatie voor de werkgever en de werknemer.

nl_NLNederlands