Over Yoga Sila

Yoga Sila is Sanja Lazarevic, trotse moeder van twee boys met veel liefde voor yoga. Met name de Ashtanga yoga heeft mijn hart gewonnen en ben ik door verschillende teacher trainingen opgeleid tot Senior Yoga Teacher/Educator en anatomy expert.

Na mijn studie hbo-verpleegkunde heb ik nog een aantal jaren als manager in de zorg gewerkt. De geboorte van mijn eerste zoon liet me alleen zien dat ik niet hele dagen en weekenden weg wilde zijn voor mijn werk. Ik besloot te stoppen met een reguliere baan en  me om te laten omscholen tot yogadocent. 

Mijn yoga journey was al begonnen als student en begon zich nu verder uit te breiden. Ik volgde een aantal docent opleidingen in mindfulness, anatomy, yogatherapy en workshops en retraites.

Ik ervaar yoga echt als een aanvulling en verrijking op alles wat het leven te bieden heeft. Met volle energie en overgave voor mijn werk wordt geen één les hetzelfde.

Al vanaf jongs af aan was ik bezig met bewegen en de anatomie van het lichaam, dit als dochter van 2 artsen. Yoga is voor mij een tweede natuur geworden en ik maak het toegankelijk voor iedereen. Het mooie van het yoga systeem is dat er altijd opties zijn voor een houding. Iedere student kun je op zijn gemak brengen en in zijn waarde laten door een passende optie voor hem/haar aan te bieden. Het uiteindelijk doel is om je te laten leiden door je adem en naar binnen te keren. Zo werkt het als een meditatieve vorm van bewegen en breng je je mind tot rust.

Neem gerust een kijkje op mijn site wat ik allemaal te bieden heb. Of volg mij op de verschillende socials.

nl_NLNederlands