Coaching en yogatherapie

It’s remarkable how quickly a good and favorable wind can sweep away the maddening frustrations of shore living.

Ernerst K. Gann

Als je een uitdaging op je levenspad krijgt, is dat een kans om persoonlijk te groeien. Die stap kun je in je eentje nemen, of je kunt je erbij laten ondersteunen door middel van coaching door een yogatherapeut. Coaching en Yogatherapie gaat uit van de mens als geheel en brengt balans in lichaam en geest. Dit gebeurt met specifiek op jouw hulpvraag toegespitste lichaamshoudingen (asana’s), demhalingstechnieken (pranayama’s), meditatie&mindfulness, reinigingsrituelen (kriya’s), heerlijke mindwalks en voeding.


Ik maak gebruik van deze yogatools op geïntegreerde wijze om te ontdekken wat je fysiek, mentaal of emotioneel belemmert. In je eigen tempo begeleid ik je om die belemmeringen onder ogen te zien, je mogelijkheden voor groei en herstel te ontdekken en barrières te doorbreken. Zo open je de deur naar je levenskracht en je ware ik, want in essentie ben jij al helemaal goed en compleet. Coaching & Yogatherapie kan je bijvoorbeeld helpen bij het bereiken van je persoonlijke doelen, het herstellen van ziekte, blessure of trauma, bij het re-integreren in je werk, of bij het aangaan van persoonlijke uitdagingen. Het gaat uit van het helende effect van yoga op je lichamelijke, mentale en emotionele conditie. Je kunt deze sessies dus gebruiken bij fysieke klachten, maar ook bij psychische problemen en bij klachten waarin lichaam en geest een eigen rol spelen.


We starten altijd met een intake sessie van 1,5 uur (tarief op aanvraag). Daarna maken we
jouw traject op maat.

Lijkt het jou heerlijk om een middagje op het water te zijn? Wij kunnen voor jou deze experience verzorgen. Met onze boot ‘Sila’ varen we de haven uit. Om vervolgens op het moment te wachten dat de motor uit kan en de zijlen kunnen worden gehesen.

En vanaf dan is het genieten van de stilte. Alleen nog maar jij, het water en de wind!

Wat zit er inbegrepen bij de het pakket:

  • Wanneer het weer het toelaat een zeiltocht over het prachtige IJ-meer of het Markermeer met onze kapitein.
  • Een hapje en een drankje.
  • Vrijblijvend gebruik maken van onze SUP tijdens de tocht.
  • Eventueel een mindfulness-walk bij aankomst of vertrek (tegen betaling).

Prijs op aanvraag.

    nl_NLNederlands